Brittilegenda hermostui Sergio Ramosille: ”Hyvä pelaaja, mutta törppö”

© Kuva: Getty Images

Vaikka Real Madrid valloitti Kiovassa historiallisesti Mestarien liigan jo kolmantena vuonna peräkkäin, on ottelusta nostettu jälkikäteen esiin lähinnä negatiivisia aspekteja. Loris Kariusin katastrofaalisen maalivahtivirheet ovat kokonaan oma lukunsa. Koko jalkapallomaailmaa järkytti myös Mohamed Salah’n avausjakson loukkaantuminen, josta Liverpool ei koskaan täysin toipunut.

Salah loukkaantui kaksinkamppailussa Realin kapteeni Sergio Ramosin kanssa, ja Ramosilla väitetään olleen kyynärpäänsä pelissä myös Kariusin karmeissa virheissä. Kariusin kun vahvistettiin saaneen topparin kyynärpäästä aivotärähdyksen vain pari minuuttia ennen ensimmäistä mokaansa.

Sergio Ramos on saanut sittemmin melkoisen kiukkuaallon osakseen. Hänen rankaisemisekseen kerättiin allekirjoituksia (turhaan), ja joutuipa Ramos perheineen vaihtamaan puhelinnumeroitaankin vihaisten puhelujen takia. Mies itse kommentoi tiistaina monien mielestä jopa ylimieliseen sävyyn käsistä karannutta kritiikkiä. Ramosin mukaan ”seuraavaksi epäillään Roberto Firminon saaneen flunssan hänen hikipisarastaan” (lue lisää).

Ramosin tuoreet lausunnot saivat englantilaisen hyökkääjälegendan Gary Linekerin tuohtumaan. Lineker ei tunnetusti sanojaan somessa säästele, eikä säästellyt nytkään.

– Ramos on mahtava pelaaja, jonka kaikki maailman joukkueet haluaisivat, mutta hän ansaitsisi myös palkinnon törppöydestään, Lineker kirjoitti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.