Real Madridin puolustaja Sergio Ramos on ollut paljon otsikoissa Mestarien liigan loppuottelun jälkeen. Liverpoolin Mohamed Salah loukkaantui hänen kanssa käydyn kaksinkamppailun seurauksena ja myös Loris Kariuksen virheitä on laitettu Ramosin piikkiin, sillä maalivahdilla todettiin tulleen aivotärähdys törmäyksestä Real Madrid -kapteenin kanssa.

– Salah-tapaus on saanut todella paljon huomiota. En ole halunnut puhua siitä, koska loppujen lopuksi sitä on liioiteltu, Ramos kertoi Marcan mukaan.

– Jos tilanteen katsoo huolella, hän tarttuu käteeni ensin ja kaaduin toiselle puolelle. Tämän lisäksi minä olen kuulemma tehnyt jonkin judoliikkeen vaikka hän loukkasi sitä toista kättä.

– Näiden lisäksi maalivahti sanoi, että hän oli päästään pyörällä törmäyksestä kanssani. Enää ei puutu kuin se, että Roberto Firmino kertoisi saaneensa flunssan hikipisarastani, joka on pudonnut hänen päälleen.

Ramosin mukaan tilanne Salah’n kanssa ei ollut niin paha, miltä se saattoi näyttää.

– Olen lähettänyt hänelle viestin ja hän voi ihan hyvin. Jos hänen käteensä olisi laitettu pistos, hän olisi voinut jopa pelata toisella puoliajalla.

– Vaikuttaa siltä, että kun Ramos tekee jotain, asia nostetaan esiin normaalia enemmän.