Huhut Neymarin paluusta La Ligaan – tällä kertaa Barcelonan veriviholliseen Real Madridiin – kiihtyvät kiihtymistään. Ranskalaislehti Libération kirjoittaa, että Neymarin isä tapasi 24. huhtikuuta maineikkaan agentin Pini Zahavin. 74-vuotias israelilainen on sama mies, joka järjesti Neymarin viime keväänä Paris Saint-Germainiin, ja jonka Real Madridiin tiettävästi mielivä Robert Lewandowski värväsi äskettäin edustajakseen.

Ranskalaislehden mukaan Neymarin isä on tehnyt töitä poikansa siirron eteen jo kuukausia.

– Neymarin isä on pyytänyt selkeästi, että Zahavi avaisi pojalleen ovet kohti Euroopan suuria seuroja, eräs Libérationin nimetön lähde kertoi.

[readmore from=Neymar]

Eikä kyse ole mistä tahansa suurseurasta, vaan nimenomaan Real Madridista. AS kertoi eilen, että Neymar oli tavannut maaliskuuta Brasiliassa peräti kahteen kertaan Real Madridin puheenjohtajan Florentino Pérezin. Pérezin uskotaan tehneen tapaamisessa työtä Neymarin houkuttelemiseksi Madridiin. Kuukautta myöhemmin Neymarin isä sitten matkusti Pariisiin Zahavia tapaamaan.

Neymarin uskotaan mielivän pikaista poistumista Ligue 1:sta, sillä PSG-valmentaja Unai Emeryn mukaan hän ei ole ”asettunut sataprosenttisesti Pariisiin”. Neymarin ja seurajohdon välit myös viilenivät, kun Neymar päätti jäädä Brasiliaan kuntoutumaan jalkavammastaan.

Neymarin siirrolle on kuitenkin yksi suuri este: PSG:n omistaja, Qatarin emiiri Tamim ben Hamad al-Thani. Neymar on PSG:n keulakuva ja suurin tähti, ja juuri hänen johdollaan seura haluaa tähdätä unelmaansa, Mestarien liigan voittoon. Siksi al-Thani ei luovu hänestä hevillä.

Mikäli Real Madrid onnistuu väitetyissä pyrkimyksissään, uskotaan Neymarin hintalapuksi muodostuvan 260 miljoonaa euroa.