Kanariansaarten paikallislehti La Provincia kertoo, että UD Las Palmasin puheenjohtaja Miguel Ángel Ramírez on otettu kiinni. Ramírez pidätettiin, kun hänen yksityiskoneensa laskeutui Kanariansaarten päälentokentälle keskiviikkoaamuna. Ramírez saapui kotisaarelleen Miamista.

– En ole mikään karkuri ja luovutan itseni välittömästi poliisin käsiin, etsintäkuulutettu Ramírez on kommentoinut Cadena Serin El Largueron haastattelussa.

Ramírez oli määrätty kiinniotettavaksi epäiltynä petoksesta sosiaaliturva-asioissa. Ramírez työskenteli tuolloin yrityksen ”Seguridad Intergral Canaria” hallinnossa.

Puolustuksekseen Ramírez on todennut, että hän ei ole työskennellyt yrityksessä sitten vuoden 2010, mutta epäiltyjen rikosten väitetään tapahtuneen vuonna 2012.

– Jotain en ole kaiketi kuitenkaan tehnyt oikein, koska lakimiehet haluavat minut käsiinsä, Ramírez myönsi El Larguerolle.

Ramírez kertoi kuulleensa etsintäkuulutuksestaan viime perjantaina.

– Sitä yrittää vain luoda töitä ja hoitaa asiat hyvin, mutta virheen tapahtuessa täytyy vastata seurauksista, seurapomo jatkoi puolustuspuhettaan.

Ramírezilla ei ole helppoa aikaa muutenkaan, sillä Las Palmasin putoaminen La Ligasta varmistui viikonloppuna.

Ramírezia kuullaan oikeusistunnossa huomenna.