Luiz Felipe Scolari tunnetaan parhaiten ajastaan Brasilian ja Portugalin A-maajoukkueiden päävalmentajana.

Kokenut 68-vuotias valmentaja sai potkut Guangzhou Evergranden riveistä hiljattain ja on avoin jo uusille pesteille. Espanjalaislähteiden mukaan Athletic olisi kiinnostunut Scolarista, eikä brasilialaisella olisi minkäänlaista ongelmaa baskiseuran valmentamisessa.

– Miksi ei? Bilbao on hyvin kaunis kaupunki. Athletic pelaa pääsarjassa ja omaa täysin omankaltaisen filosofian. Athleticin valmentajan on kunnioitettava sitä filosofiaa ja minä olisin mielestäni hyvä sellaisessa roolissa, Scolari totesi.

– Minulla ei olisi mitään ongelmaa Athleticin valmentamisessa. Kyseessä olisi minulle suuri kunnia.

Scolari on valmentanut mittavalla urallaan vain kertaalleen Euroopassa. Kyseessä oli kausi 2008-09 Chelsean peräsimessä.