Cristiano Ronaldon saksipotkumaali on ollut eilisillasta lähtien kaikkien huulilla.

Ronaldo täräytti puhtaan saksipotkun Juventuksen verkkoon Mestarien liigan puolivälierien ensimmäisessä osaottelussa. Lue Ronaldon (tästä), Zinédine Zidanen (tästä), Gianluigi Buffonin (tästä) ja Sergio Ramosin (tästä) kommentit maalista.

[readmore from=Real-Madrid]

Ronaldon maali oli akrobaattiselta kantilta katsottuna mykistävä suoritus. Osuma palloon syntyi lähteestä riippuen 2,2-2,3 metrissä (katso kuva tästä).

Mutta ei Ronaldon eilinen maali ole ainoa akrobaattinen osuma Real Madridin seurahistoriassa. Zidane sanoi heti pelin jälkeen pilke silmäkulmassa, että hänen volleymaalinsa Mestarien liigan finaalissa Bayer Leverkusenia vastaan oli parempi. Madridilaismediassa taas Ronaldon osumaa on verrattu 30 vuotta sitten nähtyyn Hugo Sánchezin saksipotkuun.

Tarjoamme nyt nuo kaikki kolme maalia allekkain. Päätä itse, mikä osumista on komein. Jutun lopusta löytyy äänestys, jossa voit ruksia oman suosikkisi.

MAX ✹

@maxcdesiign
even juventus were applauding ronaldo #JUVRMA

[poll id=”6″]