Juventuksen ja Real Madridin välillä mentiin tauolle Real Madridin johtaessa 1-0. Juventuksella oli ensimmäisen puoliajan loppuhetkillä kaksi kyseenalaista tilannetta, joista pallo olisi voitu viedä pilkulle, ainakin jos kysytään Juven faneilta.

Ensin Giorgio Chiellini jatkoi päällään vasemalta laidalta tulleen keskityksen boksin sisään. Pallo osui kuitenkin selvästi Casemiron käteen, mutta erotuomari Cüneyt Çakır ei nähnyt tilanteessa rikkeen arvoista virhettä.

Vain hetki myöhemmin Juventuksen hyökkääjä Paulo Dybala kaatui rankkarialueen sisällä, mutta palloa ei viety pilkulle. Dybala haastoi boksin sisällä ja taas Casemiro oli pahanteossa pysäyttäen miehen menon. Dybala sai tilanteesta varoituksen sukelluksesta ja Casemiro selvisi säikähdyksellä.

Katso kuvat tilanteista alta, jos et näe, voit katsoa ne täältä.

Jordi Sanchis 💯

@JordiSanchiss
Según los d la tele «Casemiro intenta apartar el brazo» y «Dybala busca la pierna de Casemiro», y así todo.

Cristiano Ronaldo teki ottelun avausmaalin jo kolmannella minuutilla. Isco tarjoili matalan keskityksen vasemmalta laidalta, jonka Ronaldo jatkoi tuikkaamalla maaliin.