Estadio Ramón Sánchez Pizjuán todisti Mestarien liigan puolivälieränäytelmää Sevillan ja Bayern Münchenin välillä tiistai-iltana.

Vieraat pitivät palloa valtaosan ottelusta, mutta Sevilla iski varsinkin avausjaksolla tehokkaasti vastaan. Lopulta kuitenkin niin taito, jaksaminen kuin tuurikin olivat saksalaisryhmän puolella – lopputulos 1-2.

Ottelu sai melko rajuja piirteitä reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen, kun kotijoukkueen pelaaja toisensa jälkeen pysäytettiin hyökkäyspäädyssä tylysti. Illan ensimmäisen tilastomerkinnän kirjautti itselleen Franck Ribéry – varoitus 13. minuutilla. Kahta minuuttia myöhemmin saman huomioinnin osakseen sai Sevillan Joaquín Correa.

Pelin rikkonaisuus selkeästi sopi isännille; kun ottelun alussa pelattiin lähinnä Sevillan päädyssä, oltiin vartin kohdalla paljon lähempänä Bayernin maalia. 20. minuutilla jopa niin lähellä, että Pablo Sarabian veto painui vain niukasti ohi takakulman.

31. minuutin kohdalla sama mies onnistui, saatuaan pallon boksissa suoraan Bayern-puolustajan nenän edestä. Saksalaismiehistö vaati maalia hylättäväksi käsivirheen vuoksi, mutta näin ei käynyt. 1-0, maalin syöttäjänä Sergio Escudero.

Match of the Day

@BBCMOTD
Missing a sitter
🆚
Bagging v Bayern

The difference 🤣

#UCL #SEVBAY

Kymmenen minuuttia ennen taukoa Bayern joutui tekemään vaihdon, kun Arturo Vidal loukkaantui. Chileläisen tilalle James Rodríguez.

Minuutti vaihdosta, ja tilanne oli tasan 1-1. Pallo päätyi Sevilla-maaliin, kun Riberyn keskitykseksi tarkoitettu siirto otti kimmokkeen kotijoukkueen pelaajasta ja painui etukulmaan. Epäonnen soturina Jesús Navas.

Koko ensimmäinen jakso mentiin lujaa, eikä kovuudessa säästelty. Maalintekoyritykset merkittiin tasan 4-4.

MARCA in English 🇺🇸

@MARCAinENGLISH
HT STATISTICS: @SevillaFC_ENG 1-1 @FCBayernEN

💪 Pablo Sarabia has had 3 of Sevilla’s 4 shots.

🔝 Bayern’s have dominated possession with 61%.

🙌 Sevilla have completed twice as many passes in the opposition penalty box as Bayern.

#SEVBAY LIVE BLOG: buff.ly/2GuhN0y

Reilun tunnin pelin jälken Javi Martínez sai loistopaikan viedä Bayern johtoon. Läheltä tehtyyn ohjaukseen ehti kuitenkin loistavasti Sevilla-vahti David Soría.

68. minuutilla Thiago Alcantara hiljensi stadionin puskemalla Ribéryn tsippipallon maan kautta ohi Sorían, 1-2.

Bayern ei lopulta jättänyt itsestään millään tavoin suvereenia vaikutelmaa, sen perustekeminen vain riitti tänään voittoon.