FC Barcelonan Gerard Deulofeu matkasi tammikuussa loppukauden mittaisella lainasopimuksella valioliigaseura Watfordiin. 24-vuotias hyökkääjä palasi kasvattajaseuraansa kesällä 2017, mutta ei onnistunut vakuuttamaan Ernesto Valverdea hyvistä näytönpaikoista huolimatta.

Nyt Deulofeu kommentoi tilannettaan Camp Noulla ja myönsi sen olevan vaikea. Kommenttien perusteella hän on pikku hiljaa luovuttamassa Barcelonan suhteen.

– Näen asian niin, että tulee olemaan todella vaikeaa palata Barcelonaan. Suuri osa syystä on minun, koska loppujen lopuksi juuri minä en onnistunut näyttämään todellista tasoani, Deulofeu kertoi COPE:lle.

– Uskon itseeni enemmän kuin kukaan, mutta minun täytyy myöntää, että asemani ei ollut hyvä. Suostuin lainasiirtoon, koska en ollut pelannut pitkään aikaan ja homma ei toiminut.

– Haluan pelata ja olla onnellinen. En tykkää istua penkillä kuten eivät muutkaan. Kerroin valmentajalleni ennen lainasiirtoani, että syy on minun, koska hän oli antanut minulle mahdollisuuksia, joita toivoin.

– Agenttini täytyy keskustella Barcelonan kanssa, mutta en osaa vielä sanoa, mitä tulee tapahtumaan.