Tällä viikolla huippujalkapalloilussa vietetään maaottelutaukoa, mutta monien mielessä pyörivät silti myös jo lähestyvät Mestarien liigan puolivälierät.

Kenties kiinnostavin ottelupari nähdään viime kauden finalistien Juventuksen ja Real Madridin välillä. Mittelön avausosa pelataan tiistaina 3.4. Juventus joutuu otteluun varamiehisenä, sillä pelikielto pakottaa Miralem Pjanicin ja Medhi Benatian kentän laidalle.

Kerroimme eilen, että Vanhaa Rouvaa uhkasi vieläkin kovempi poissaolo, sillä konkaritoppari Girgio Chiellini loukkaantui viime viikonlopun Serie A -kierroksella. Tänään italialaislehdistöllä oli kuitenkin Juventus-kannattajille mieluisia uutisia.

”Olen mukana”, uutisoi Chiellinin terveydentilasta Juventusta läheltä seuraava Tuttosport. Toisessa otsikossaan lehti menee vielä hieman pidemmälle: ”Cristiano, sinua on varoitettu”.

PhilippeGenin

@PhilippeGenin
🔴Gazzetta🔴Corriere🔴Tuttosport
➡️La Nazionale new look
➡️En 4 ans la Juve a joué 208 matchs sur 213 possibles
➡️Mieux que Paris,le Barça et le Bayern.
➡️Sarri prêt à prolonger jusqu’en 2021 dévoile sa liste.
➡️Rien de grave pour Chiellini.
@beinsports_FR

Juventus on tiedottanut, ettei 33-vuotiaan luottotopparin pohjevamma ole vakava, ja hän on mitä todennäköisimmin joukkueen käytettävissä Ronaldon päällystakkina.

Sen sijaan laitapuolustaja Alex Sandron pelikunto on suurempi kysymysmerkki. Pelaaja palasi etuajassa Torinoon Brasilian maajoukkueleirityksestä, ja lääkärintarkastuksessa paljastui lihasrevähdys. Alex Sandronkin toipuminen otteluparin avusosaan on mahdollista, mutta Chielliniä epätodennäköisempää.

Lähde: AS