Real Madridin ja Juventuksen välinen ottelupari on ennakkoon yksi Mestarien liigan puolivälierien herkullisimmista. Samat joukkueet kohtasivat viime kaudella kyseisen kilpailun loppuottelussa.

Voi kuitenkin olla, että Juventus joutuu lähtemään 4. huhtikuuta pelattavaan ensimmäiseen osaan ilman useaa avainpelaajaansa.

Mehdi Benatia ja Miralem Pjanic ovat varmuudella sivussa pelikiellon vuoksi. Myös pitkään sivussa ollut Federico Bernardeschi ei ole Massimiliano Allegrin käytettävissä ja Juan Cuadradon pelikunto on epävarmaa.

Tuorein takaisku on kuitenkin ennakkoon kaikista pahin. Giorgio Chiellini joutui tulemaan lihasvamman takia vaihtoon viime viikonlopun SPAL-ottelussa ja nyt Allegri vahvisti, että puolustaja ei tule loukkaantumisen takia olemaan Italian maajoukkueen käytettävissä maajoukkuetauolla. Tämä tarkoittaa myös sitä, että hänen pelaaminen Real Madridia vastaan on epävarmaa.

Benatian ja Chiellinin poissaolojen myötä Juventuksen tulisi luottaa keskuspuolustuksessaan 37-vuotiaaseen Andrea Barzagliin, vähälle vastuulle jääneeseen Daniele Ruganiin ja vain 64 minuuttia tämän kauden Serie A:ssa pelanneeseen Benedikt Höwedesiin.