© Kuva: Getty Images

Ranskalaislähde: Antoine Griezmann hylkäsi Atléticon sopimustarjouksen – aikoo siirtyä Barcelonaan

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Antoine Griezmannin kohtalo on selvillä, mikäli ranskalaista Le10Sportia on uskominen.

Lähteen mukaan Atlético Madrid on tehnyt Griezmannille jatkosopimustarjouksen, johon hyökkääjä ei kuitenkaan ole tarttunut. Syy on selvä: Griezmann aikoo siirtyä kesällä Barcelonaan.

Griezmannin sopimus ulottuu kesään 2022, mutta se ei estä siirtoa. Miehen sopimuksessa kun on 100 miljoonan euron ulosostopykälä, jonka Barcelona aikoo kesällä tiettävästi aktivoida. Todennäköisesti tuota pykälää Atleti haluaisi parannellun sopimuksen myötä korottaa, mutta Griezmann ei ranskalaislähteen mukaan halua uutta paperia allekirjoittaa.

Griezmannin ja Barcelonan välinen yhteydenpito on ollut jo hyvän aikaa julkinen salaisuus. Barcelona-johdosta myönnettiin jokin aika sitten, että seuran pomoporras on tavannut Griezmannin perhettä. Sekin kertoo jotain, että Barcelonassa seiskapaita on pidetty vapaana – espanjalaismedian mukaan nimenomaan Griezmannia varten.

Griezmann siirtyi Atléticoon Real Sociedadista kesällä 2014. Tällä kaudella ranskalainen on iskenyt Atletille La Ligassa 16 maalia ja antanut kahdeksan maalisyöttöä. Molemmat ovat joukkueen sisällä ylivoimaisesti kovimpia lukemia.

Griezmann teki viikonloppuna tehot 1+1, kun Atlético kaatoi Celta Vigon (lue tästä). Ottelun jälkeen päävalmentaja Diego Simeone ja kapteeni Gabi antoivat sellaisia lausuntoja, että Griezmannin lähtö vaikuttaa olevan vain ajan kysymys (lue Simeonen ja Gabin kommentit tästä).

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden