Antoine Griezmann oli pääosassa, kun Atlético Madrid palasi La Ligassa voittojen tielle.

Griezmann teki ensimmäisen ja syötti toisen, kun Atleti kaatoi Celta Vigon maalein 3-0 (lue tästä). Ottelun jälkeen Atleti-leiri sai vastailla kysymyksiin Griezmannin tulevaisuudesta.

Kesästä 2014 lähtien Atléticossa pelannut Griezmann on ollut vahvasti siirtohuhujen kohteena. Sitä pidetään jo lähes julkisena salaisuutena, että ranskalainen siirtyy ensi kesänä 100 miljoonan euron kaupassa Barcelonaan, joka on pitänyt seiskapaidankin vapaana.

Celta-pelin jälkeen Atléticon päävalmentaja Diego Simeone otti kantaa Griezmannin tilanteeseen.

– Minä aina puhun faktoista, enkä oletuksista. Tämän hetken fakta on se, että hän on joukkueessamme ja hän pelaa fantastisesti, Simeone sanoi.

– Puhun vain nykyhetkestä. Huominen on huomenna.

Atlético-kapteeni Gabi vihjaili vielä vahvemmin siihen suuntaan, ettei Griezmann välttämättä enää kauan Los Colchonerosissa pelaa.

– Pyydän Griezmannia pelaamaan tämän paidan puolesta niin kauan kuin hän on täällä, Gabi sanoi Marcan mukaan.

– Ymmärrän, ettei kaikilla täällä olevilla pelaajilla ole Atlético sydämessä, ja he voivat vaihtaa seuraa. Ei heitä tarvitse kritisoida tai ristiinnaulita sen vuoksi.

– Antoine on hyvin pidetty pukuhuoneessa. Kauden alussa hänestä puhuttiin paljon, oli Barcelonaa ja muita seuroja, jotka saattoivat hämmentää häntä.

– Pyydän vain, että niin kauan kuin hän on täällä, hän antaa kaikkensa ja ratkoo pelejä, koska hän on tässä joukkueessa niitä harvoja, jotka siihen pystyvät.

Tällä kaudella Griezmann on tehnyt 25 pelaamassaan La Liga -ottelussa 16 maalia ja antanut kahdeksan maalisyöttöä. Hän on molemmissa tilastoissa Atléticon ylivoimainen ykkösmies.