© Kuva: Getty Images

Espanjan maajoukkuekonkari toivoo kutsua MM-kisoihin – viimeisestä maaottelusta kaksi vuotta

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Chelsean keskikenttäpelaaja Cesc Fàbregas toivoo saavansa kutsun maajoukkueeseen, vaikka häntä ei ole valittu Espanjan edustusryhmän vahvuuteen sitten vuoden 2016 EM-kisojen.

Espanjan maajoukkueen käskyttäjänä kesästä 2016 lähtien toiminut Julen Lopetegui ei ole nähnyt käyttöä kokeneelle Fàbregasille, joka sai debyyttinsä maajoukkueeessa jo 12 vuotta sitten.

18-vuotiaana ensimmäisen kerran A-maajoukkueeseen noussut Fàbregas, 30, on Espanjan kaikkien aikojen kahdeksanneksi eniten maaotteluita pelannut pelaaja. Hän on edustanut La Rojaa yhteensä 110 kertaa tehden 15 maalia.

Chelsea-taituri oli mukana voittamassa kahta Euroopan mestaruutta sekä vuoden 2010 maailmanmestaruutta. Tällä kaudella hän on pelannut 39 ottelua lontoolaisseuran riveissä.

Fàbregas näkee, että hän olisi yhä hyödyllinen pelaaja maajoukkueelle, mutta ymmärtää, että kilpailu keskikentän paikoista on armotonta.

– En ole pelaaja, joka heittää pyyhkeen kehään. Minulla on yhä jollain tavalla hieman toivoa, mutta tiedän, että on vaikea saada kutsu MM-kisoihin, kertoo Fàbregas Goalille.

– En ole saanut yhtään soittoa, eikä minua ole otettu joukkueeseen pitkään aikaan. En kuitenkaan ajattele sitä, sillä keskityn Chelseaan, mutta ehkäpä se ei olisi täysin tuulesta temmattua soittaa jollekin, joka tuli maajoukkueeseen ensimmäisen kerran 15 vuotta sitten.

– On täysin selvää, että he tuntevat ja tietävät minut, mutta olisi mukavaa päästä joukkueeseen.

– Keskityn tällä hetkellä seuraani, koska jos ei hoida asioita hyvin seurajoukkueessa, on mahdotonta saada kutsua maajoukkueeseen. Jos saan viimein kutsun, täydellistä. Jos en saa kutsua, kannustan maajoukkueta kotona.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden