© Kuva: Getty Images

Brasilialaisseura vahvisti sopimuksen Barcelonan kanssa – mutta asetti myös kaksi ehtoa Arthurin siirrolle

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Barcelonalla on brasilialaisseura Grêmion kanssa sopimus Arthurin pelaajasiirrosta. Ensin asiasta tiedotti Barcelona ja hetki sitten myös Grêmio.

Barcelona kertoi tiedotteessaan, että seuralla on ensi kesänä mahdollisuus ostaa Arthur ennalta määriteltyyn hintaan (30+9 miljoonaa euroa). Grêmion tiedotteesta paljastuu kaksi uutta ehtoa.

Lue tästä, millainen pelaaja Arthur on.

Ensinnäkin, osto-optio umpeutuu 15. heinäkuuta. Eli siihen mennessä Barcelonan on optio käytettävä, mikäli seura Arthurin haluaa.

Toinen ehto on se, että vaikka Barcelona option käyttäisi, Arthur pelaa Grêmiossa vuodenvaihteeseen saakka. Brasilian pääsarja loppuu joulukuussa, joten 21-vuotias keskikenttäpelaaja siirtyisi Barcelonaan tammikuun alussa.

Barcelonan edustaja Josep Vives puolestaan teki vielä lehdistötilaisuudessa selväksi, että Arthur ei ole (ainakaan) vielä Barcelonan pelaaja.

– Pelaajaa ei ole ostettu. Kyseessä on osto-optio. Ehdot kerrottiin tiedotteessa. [Hankinnoista vastaavat] henkilöt olivat sitä mieltä, että tähän pelaajaan kannattaa hankkia osto-optio. Me voimme joko käyttää sen tai olla käyttämättä.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden