Atlético Madridia pidetään laajalti Eurooppa-liigan suurimpana voittajasuosikkina. Nämä puheet saivat uutta pontta torstaina, kun Atlético kaatoi kotikentällään Lokomotiv Moskovan 3-0 ja pani otteluparin käytännössä jo avausosassa pakettiin (raportti).

Hyvästä tuloksesta huolimatta Atléticon valmentaja Diego Simeone ei pidä jatkopaikkaa vielä selvänä, vaan suhtautuu vieraspeliin kunnioituksella.

– Tiedätte, mitä ajattelen cup-otteluista. Ne eivät ole niin helppoja kuin miltä näyttävät -esimerkiksi sään ja vastustajan kannattajien takia. Meidän täytyy valmistautua hyvin, jotta tällä tuloksella on merkitystä toisessa osassa, Simeone totesi toimittajille AS:n mukaan.

Kotipeli sujui joka tapauksessa täysin argentiinalaisvalmentajan käsikirjoituksen mukaan.

– Hallitsimme pelitapahtumia koko ottelun ajan. Avausjaksolla meillä oli pieniä vaikeuksia vastustajan vastahyökkäysten kanssa, mutta paransimme tällä saralla toisella puoliajalla. Pelinopeus kasvoi, ja siten saimme toivoimamme tuloksen.

Atléticon maalilla debytoi argentiinalainen Axel Werner, joka sai kuitenkin nollapelinsä ilman ainuttakaan torjuntaa.

– Werner on nuori, mutta hän hehkuu itseluottamusta ja tyyneyttä. Hän on hyvä nyt ja tulevaisuudessa paljon parempi, ”Cholo” kehuu.

– Asiat eivät tapahdu sattumalta. Werner matkusti Levante-peliin junalla, vaikkei ollut kokoonpanossa. Myös Sevillaan hän matkusti kaverinsa kanssa joukkuetta katsomaan. Tällaiset pikkujutut poikivat tilaisuuksia. Hän treenaa hyvin, tekee hyvin töitä ja luotamme siihen, mitä hän voi antaa meille.