Putoamista vastaan rimpuileva Levante antoi eilen potkut joukkueen pääsarjaan täksi kaudeksi nostaneelle valmentajalleen Juan Muñizille (uutinen). Joukkue ei ole voittanut peliäkään sitten marraskuun, joten jotain täytyi tehdä.

Valmennusvastuuseen seura nosti loppukauden ajaksi seuran reservijoukkueen käskyttäjän Paco Lópezin. 50-vuotias López pelasi Levantessa kaudella 1994-1995, ja on toiminut lähinnä akatemia- ja reservijoukkuevalmentajana muun muassa Valenciassa, Villarrealissa ja viime syksystä lähtien Levantessa.

Levante UD

@LevanteUD
❗Paco López (@PacoLopezFernan) será presentado como nuevo entrenador del #LevanteUD mañana lunes, a las 12:00h, en la sala de prensa del Ciutat de València.

Levanten huolia lisää myös norsunluurannikkolaisen Cheick Doukourén paha loukkaantuminen. Marcan mukaan Levanten lääkärit epäilevät, että Doukourén polven ristisiteet saattoivat revetä lauantain Espanyol-ottelussa. Mikäli ensiarviot pitävät kutinsa, on mies sivussa kentiltä ensi kauden alkuun saakka.

Doukouré sai alkukaudesta vain rajallisesti peliaikaa, mutta on kuulunut marraskuusta lähtien Levanten vakioavaukseen terveenä ollessaan. 19 sarjapelissä Doukouré on viimeistellyt yhden maalin. 25-vuotias Norsunluurannikon maajoukkuepelaaja siirtyi Levanteen viime kesänä ranskalaisesta Metzistä.