Neymaria Real Madrid yritti, mutta Brasilian tämän hetken ykköstykki valitsi aikoinaan Barcelonan. Nyt Real Madridissa ollaan haltioissaan uudeksi Neymariksi tituleeratusta Vinícius Júniorista.

Real ja Flamengo ovat jo sopineet 45 miljoonan euron kaupasta, mutta tällä hetkellä hyökkääjä pelaa vielä Brasiliassa. Syy on se, että Viníciuksella on ikää vasta 17 vuotta. FIFA hyväksyy siirron vasta, kun pelaaja on täysi-ikäinen, joten vielä vähän aikaa pitää malttaa.

Nyt Marca kertoo, että Real aikoo tuoda Viníciuksen Espanjaan heti, kun poika täyttää 18. Se tapahtuu 12. heinäkuuta. Vinícius aiotaan ottaa mukaan edustusjoukkueen harjoituskiertueelle. Sitä ei ole suljettu pois, että nuorukainen pelaisi Realissa jo ensi kaudella.

Lopullinen päätös tehdään joka tapauksessa vasta harjoituskauden jälkeen. Mikäli Viníciuksen rahkeet eivät vielä riitä, hänet lähetetään lainalle, mutta ei enää Brasiliaan. Tässä vaiheessa signaalit Real Madridin toimistolta ovat sellaiset, että seura pitää 45 miljoonan euron investointia erittäin onnistuneena.