Argentiinalaishyökkääjä Lautaro Martínezin agentti Roly Zarate on vahvistanut, että hänen asiakkaansa on hylännyt Real Madridin tarjouksen.

Kotimaansa Racing Clubissa pelaava Martínez, 20, on yksi Etelä-Amerikan suurimmista lupauksista. Hän on viimeistellyt kuluvalla kaudella jo seitsemän maalia kahdeksassa Argentiinan pääsarjan ottelussa.

Hyökkääjälupauksen vakuuttavat otteet ovat herättäneet Euroopan suurseurojen kiinnostuksen, ja Martínezia edustava Zarate paljasti, että pelaaja on valinnut seuraavaksi osoitteekseen italialaisen Internazionale Milanon.

– Lautaro sai tarjouksen Real Madridilta, mutta hän päätti valita Interin, koska hän halusi varmistua siitä, että saisi enemmän peliaikaa, kertoi Zarate Fox Sportsille.

– Hän haluaa myös olla tärkeässa roolissa seurassa ja nykyisen projektin keskiössä.

Interin ja Racingin neuvottelut ovat yhä kesken, sillä argentiinalaisseura ei haluaisi luopua kultakimpaleestaan vielä hetkeen.

– Lautaro on erittäin rauhallinen ja onnellinen tällä hetkellä. Toivon, että voimme pitää hänet ensi vuoden loppuun asti. Hänen (mahdollinen) lähtönsä heinäkuussa on täysin hänestä kiinni, ja se tulee riippumaan siitä, mitä Copa Libertadoresissa (Etelä-Amerikan jalkapalloliiton Conmebolin seurajoukkueiden korkeimmassa turnauksessa) käy, sanoi Racingin päävalmentaja Eduardo Coudet.