Villarrealin puolustaja Rúben Semedo on isoissa vaikeuksissa.

Semedo on pidätetty, joskin kuulustelujen jälkeen vapautettu tutkinnan ajaksi. Alueen paikallislehti Las Provincias kertoo, että Semedoa epäillään aseellisesta uhkauksesta. Väitetty tapahtuma sattui 19. marraskuuta.

Lehti nojaa faktansa uhrin kertomukseen. Uhri on baarityöntekijä, jolla oli ollut yön aikana sananvaihtoa Semedon kanssa.

Semedo oli palannut paikalle aamulla puoli yhdeksän aikaan. Kun työntekijä oli ilmestynyt näkyviin, Semedo oli astunut autostaan ulos ja kävellyt uhrin luo. Tässä kohtaa Semedo väitetysti uhkasi uhria aseella ja sanoi:

– Mites nyt suu pannaan? Soita järjestyksenvalvojille.

Työntekijä yritti tavoitella puhelintaan, jonka Semedo nappasi itselleen ja heitti maahan.

– Jos soitat poliisille, minä palaan.

Madridilaislehti AS:n tietojen mukaan Semedoa voi uhata kahden vuoden vankeusrangaistus, mikäli hänet todetaan syylliseksi. Tapauksen tutkimista hankaloittaa se, ettei kertomuksessa mainittua asetta ole löydetty. Tässä vaiheessa ei siis voida todistaa, että Semedo olisi uhannut uhria pistoolilla.

Villarreal on tietoinen poliisitutkinnasta.

– Seuran tiedossa on, että pelaajan yksityiselämään kuuluvaa asiaa tutkitaan. Kun tutkinta saadaan päätökseen, seura arvioi tilanteen ja kommentoi tapausta, mikäli siihen on syytä, seuran tiedotteessa sanottiin.

Semedo itse ilmeisesti kiistää väitteet. Hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jonka kuvatekstinä luki:

– Keksikää vaan asioita. Minä jatkan kuntoutumista [loukkaantumisesta].

Villarreal osti Semedon Sporting Lissabonista viime kesänä. 23-vuotias portugalilainen on ollut lähes koko kauden loukkaantuneena. Hän on pelannut vain viidessä ottelussa.