Sevilla on saamassa kaksi nimekästä vahvistusta tammikuun siirtoikkunan aikana.

Nimittäin Chelsean Michy Batshuayin ja Barcelonan Aleix Vidalin. Kummatkin ovat näillä näkymin saapumassa Sevillaan lainalle loppukauden ajaksi.

Batshuayi on Sevillan ykkösvaihtoehto uudeksi hyökkääjäkseen. Seura haluaa lisää maalintekovoimaa, sillä Luis Muriel ei ole onnistunut täyttämään hänelle asetettuja odotuksia syyskauden aikana.

Batshuayi on näyttänyt Marcan mukaan vihreää valoa siirrolle. Belgialaiskärjen vastuu Chelseassa on jäänyt tällä kaudella minimaaliseksi ja hyökkääjä haluaa siirtyä Sevillaan peliajan perässä, sillä MM-kisat kolkuttelevat jo ovella.

Vidalin siirto Sevillaan näyttää jo varmalta. Laitapuolustaja on Batshuayin tapaan jäänyt pienelle vastuulle Barcelonassa ja haluaa palata entiseen seuraansa. Muun muassa Atléticokin on ollut kiinnostunut Vidalista, mutta puolustaja preferoi entisen seuransa Atléticoa korkeammalle.

Sevillan seurajohto on myöntänyt virheensä Murielin suhteen, joka hankittiin suurella summalla kesällä iskemään maaleja. Sevilla maksoi Murielista jopa 21 miljoonaa euroa, joka teki kolumbialaishyökkääjästä seurahistorian kalleimman pelaajan. Muriel saattaa poistua seurasta tammikuun aikana.