Vuoden vaihduttua Atlético Madrid pääsi rekisteröimään kaksi uutta pelaajaa: Diego Costan ja Vitolon. Se tarkoittaa oven avausta myös toiseen suuntaan.

Luciano Vietto lähetettiin jo Costan tieltä loppukaudeksi lainalle Valenciaan. Seuraavaksi liipaisimella on Nicolás Gaitán.

Atlético osti laidalla operoivan Gaitánin Benficasta kesällä 2016. Siirtosumma oli Atletin mittapuulla melko korkea, 25 miljoonaa euroa. Gaitán ei ole missään vaiheessa onnistunut lunastamaan säännöllistä paikkaa avauskokoonpanossa. Tällä kaudella vastuuta on tullut osittain loukkaantumisen vuoksi vain 518 minuuttia, joista 180 Copa del Reyssä.

Nyt Onda Ceron El Transistor -ohjelma kertoo, että Gaitán on lähellä siirtoa Valioliigan Watfordiin. Ohjelman mukaan siirto voi toteutua niinkin pian kuin torstaina. Siirtosummasta ei tällä haavaa ole tietoa.

Radioestadio Noche

@RadioestadioN
Nos cuenta @JanitoMori que el jueves es el día clave para Gaitán que puede salir al Watford