Liverpoolin Philippe Coutinhosta voi tulla tammikuun siirtoikkunan aikana yksi kaikkien aikojen kalleimmista hankinnoista, kun FC Barcelonan maksaman korvauksen epäillään nousevan lisien kanssa noin 150 miljoonan euron lähettyville.

Madridilaismedia Marca paljastaa, että Coutinhon tilanne voisi kuitenkin olla hyvinkin erilainen, sillä hän oli päätyä Real Madridiin vuonna 2008, kun hän oli 16-vuotias lupaus.

Real Madrid harkitsi, hankkiiko se mieluummin saman ikäisen brasilialaisen Alípion 2,5 miljoonalla eurolla vai Coutinhon 2 miljoonalla eurolla. Madridilaisseura päätyi valitsemaan Alípion ja tämä valinta ei osoittautunut hyväksi.

Alípiota pidettiin tuolloin todella lahjakkaana hyökkääjänä, mutta Real Madrid -siirron jälkeen hänen tiensä on johtanut Portugalin, Yhdistyneiden arabiemiirikuntien, Kyproksen ja Kreikan kautta takaisin kotimaahansa Brasiliaan. Tällä hetkellä hän edustaa maan kolmannella sarjatasolla Serie C:ssä pelaavaa Tombensea. Hän on ollut urallaan 12 eri seuran organisaatiossa.

Coutinhon tie johti Real Madridin sijaan Interiin, josta hän siirtyi kahden lainasopimuksen jälkeen Liverpooliin.