Italian Serie A:n AS Roma on kiinnostunut Barcelonan laitapuolustaja Aleix Vidalista, vahvistaa pelaajan agentti Ruggero Lacerenza.

Vidal, 28, onnistui edellisellä kierroksella El Clásicossa maalinteossa 3-0-voitossa Real Madridia vastaan, mutta hän on kaiken kaikkiaan jäänyt vähälle peliajalle kuluvalla kaudella.

Vuoden 2015 kesällä Barcelonaan liittynyt Vidal on päässyt kentälle tällä kaudella 14 kertaa. Hän on kuitenkin päässyt pelaamaan täydet minuutit vain kolmesti.

– Se pitää paikkaansa. Roman suunnalta on ollut kiinnostusta, Lacerenza kertoi italialaiselle Tele Radio Stereolle.

– Aleix on erittäin korkean tason pelaaja, ja olisi hyvä tavata Monchi (Roman urheilutoimenjohtaja), sillä heillä oli hyvät välit, kun molemmat olivat Sevillassa.

Vidal on ollut viime aikoina yhdistettynä juurikin entiseen seuraansa Sevillaan sekä Atlético Madridiin, eikä hänen edustajansa halua poissulkea siirtoa toiseen espanjalaiseen joukkueeseen.

– Aleix on onnellinen Espanjassa, mutta se ei tarkoita, etteikö hän voisi kokeilla pelaamista muissa liigoissa tai joukkueissa.

– Tärkeintä on, että Barcelona pääsee jonkin joukkueen kanssa yhteisymmärrykseen. Myös lainasopimus on meille mahdollinen vaihtoehto.