Paco Jémez on saapunut Las Palmasiin.

Karismaattinen kulttivalmentaja kommentoi uuden seuransa tilannetta. Jémez tunnetaan suurena pallonhallintajalkapallon ystävänä, mutta luotsia huolestuttaa eniten nimenomaan joukkueen yhtenäisyys kentällä ja sen ulkopuolella.

– Joukkueen pelaajamateriaali on taitava, mutta se ei toimi tällä hetkellä. Meidän pitää saada se taito esiin. Ja ainoa tapa siihen on tehdä paljon töitä. Kaikkien on tiedettävä, mitä pitää tehdä. Oman roolin omaksuminen on tärkeää. Yksilötaito on tässä tilanteessa toissijaista, sillä tärkeintä on joukkueen toimiminen yhtenäisenä.

Jémez otti kantaa muutamaan välikohtaukseen, joita Las Palmasissa on tapahtunut syyskauden aikana. Muutamat pelaajat ovat viettäneet iltaa pitkään yöhön ja jopa tapelleet baarissa. Jémez ei sellaista suvaitse alkuunkaan.

– En tule hyväksymään ainuttakaan välikohtausta tässä tilanteessa, missä olemme. En ole pelaajien isä, vaan valmentaja. Minä määrään täällä ja teen mitä haluan. Pelaajien pitää ymmärtää se. Meidän on näytettävä kannattajille, että tilanteemme todella merkitsee meille. Jos joku aiheuttaa harmia joukkueelle, hän lähtee heti pihalle seurasta, Jémez latasi.

Las Palmas on La Ligan viimeisellä sijalla.