[text-ad]Vedonlyönti on uusi osio LaLiiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Levante-Leganés
Tiistaina 19.12. klo 22.30
La Liga

Levante on tiukassa tilanteessa ennen joulutauolle siirtymistä. Joukkue on pelannut viisi ottelua ilman voittoa. Maalinteko on ollut tervanjuontia, vain neljä tehtyä maalia edellisessä kuudessa ottelussa. Joukkue on voittanut vain kolmesti koko kaudella, mutta kahdeksan tasapeliä on tuonut sen verran pisteitä joukkueelle, että se on ainakin vielä toistaiseksi putoamiskolmikon yläpuolella.

Maalintekoon tulisi löytää jostain virtaa, sillä joukkue on kärsinyt tehottomuudesta koko alkukauden ja viimeistellyt alle maalin per peli. Kolme peliä edellisestä viidestä on päättynyt tasan.

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]

Leganés on sekin ajautunut ongelmiin La Ligassa. Kuusi edellistä ottelua on tuottanut vain yhden voiton ja viisi tappiota. Maalinteko on ollut myös vierasjoukkueelle vaikeaa. Neljä maalia kuudessa ottelussa on huono suoritus, päälle vielä peräti 11 päästettyä maalia. Leganés otti alkukaudella niukkoja voittoja, joiden ansioista se on edelleen keskikastin paikkeilla.

Maalinteko on ollut todella vaikeaa, joukkue on viimeistellyt vain 0,80 maalia per pelattu peli. Jos joukkueen maalivire ei pian palane, valahtaa se sarjataulukossa nopeasti alaspäin.

Poissaolot

Kotijoukkue Levante kärsii valtavista poissaoloista, sivussa ovat Roger Martí, Iván López, Alex Alegria, Cheick Doukoure, Enis Bardhi sekä Mitchell Langerak. Leganésilta sivussa ovat Jon Ander Serantes, Omar, Dimitrios Siovas, Darko Brašanac sekä Martín Mantovani.

Arvio

Molemmat joukkueet ovat tuskailleet maalinteon kanssa kovasti, ja poissaoloja on pitkä lista. Voitottomien putkien päälle tasapelipistekin kelpaisi varmasti molemmille. Lisäksi kun se maalinteko on ollut niin vaikeaa, on hankala nähdä joukkueiden järjestävän mitään maalijuhlaa tiistai-illan ratoksi.

Levante on kotiedun turvin pieni ennakkosuosikki, mutta isot poissaolohuolet tasaavat tätä etua. Tasapeli kelpaa varmasti molemmille joukkueille, ja maukas kerroin kelpaa veikkaajien vetolapulle.

Levante-Leganes X (3.10)