Real Madrid ja Paris Saint-Germain arvottiin vastakkain Mestarien liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella.

Ensimmäiseen osaotteluun on vielä reilusti aikaa, mutta joukkueiden välillä tuntuu jo kipinöivän. Kommentteja on vaihdeltu jo puolin ja toisin ja tuoreimmat niistä tarjosi PSG:n urheilutoimenjohtaja Antero Henrique, joka kritisoi Real Madridin seurapresidentti Florentino Péreziä, La Ligan presidenttiä ja antoi myös mielipiteensä viime kauden Mestarien liigan tuomarityöskentelystä espanjalaisjoukkueiden otteluissa.

Pérez on kommentoinut, että PSG:n riveihin kesällä siirtynyt Neymar olisi tervetullut Real Madridiin, jos huhut hänen onnettomuudestaan Pariisissa pitävät paikkaansa.

– Toisen seuran pelaajasta puhuminen samana päivänä kun Cristiano Ronaldo voittaa viidennen Ballon d’Orinsa ei ole kovin kivaa pelaajaasi kohtaan, Henrique kuittasi Pérezille Le Parisienin haastattelussa.

Seuraavaksi käsittelyyn nousi Neymarin ja Kylian Mbappén megasiirrot kesän siirtomarkkinoilta. Nämä piikittelyt oli suunnattu La Ligan presidentti Javier Tebasille.

– Kesällä, me teimme kaksi poikkeuksellista hankintaa, kun Neymar ja Mbappé suostuivat siirtymään meille.

– La Ligan presidentti kritisoi Neymarin siirtoa, mutta kertokaa meille, kuinka Barcelona osti hänet vuonna 2013.

– Paljonko seura oikeasti maksoi Neymarista? Me PSG:ssä olemme tehneet kaiken laillisesti.

Lopulta Henrique väitti sekä Real Madridin että FC Barcelonan saaneen viime vuonna apuja tuomareilta Mestarien liigan pudotuspeleissä.

– Arvonta oli paha asia meille ja myös Real Madridille.

– Parempi joukkue tulee menemään jatkoon, ellei tuomarit tee eroa, kuten viime kaudella Real Madrid-Bayern Münchenissä.

– Kiistanalaisuuksia oli myös PSG-Barcelonan jälkimmäisessä osaottelussa.