Real Madridin faneja hieman koetellaan juuri nyt.

Tuloksellisesti alkukausi on ollut hankala, ja nyt myös lähetyksistä on tullut lunta tupaan.

Viime lauantaina Viaplay ei kyennyt näyttämään Madridin derbyn ensimmäistä puoliaikaa lainkaan teknisen vian vuoksi. Nyt on lisää huonoja uutisia luvassa.

Real Madrid pelaa tänä iltana Mestarien liigan ottelun APOEL:ia vastaan. Peli ei näy millään Viasatin tv-kanavalla. Viaplayssa ottelu näkyy normaalisti.

Viasatin jalkapallotuottaja Antti Salo kertoo Laliiga.comille, että Realin peliä ei valittu Viasatilla näytettäväksi, koska muissa peleissä on enemmän panosta. Real on neljän pelatun kierroksen jälkeen lohkossaan toisena, kolme pistettä lohkoa johtavaa Tottenhamia perässä.

Ihmetystä on aiheuttanut Viasatin otteluvalinnoissa se, että illan kaikki muut seitsemän ottelua näkyvät yhtiön eri kanavilla. Salo kertoo, että Suomessa tehdään päätökset ainoastaan Viasat Jalkapallo- ja Viasat Urheilu -kanavien otteluvalinnoista. Muiden kanavien suhteen päätökset tehdään Ruotsissa.

Kello 21.45 alkavista otteluista Jalkapallo-kanavalla näytetään Sevillan ja Liverpoolin välinen ottelu ja Urheilu-kanavalla näkyy Dortmund-Tottenham.

Jaakko Perttilä
Twitter: @JaakkoPerttila