© Kuva: Getty Images

Lähde: Barcelona uskoo saavansa Saksan maajoukkuepelaajan vain 20 miljoonalla eurolla

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Yksi vahvinten Barcelonaan viime aikoina yhdistetyistä pelaajista on Arsenalin Mesut Özil. Useiden lähteiden mukaan katalonialaisseura kääntää katseena 29-vuotiaaseen pelintekijään, jos Liverpoolin Philippe Coutinhon siirrosta ei päästä yhteisymmärrykseen tammikuun siirtoikkunankaan aikana.

Mundo Deportivon mukaan Özil houkuttelee Barcelonaa todella paljon ja yksi syistä tähän on hänen edullinen hintansa. Arsenal osti Saksan maajoukkuepelaajan Real Madridista vuonna 2013 noin 47 miljoonalla eurolla. Barcelona puolestaan uskoo, että tammikuussa tuosta summasta voi ottaa yli puolet pois, sillä he ovat varmoja, että 20 miljoonaa euroa riittää.

Syy tähän on siinä, että Özilin sopimus lontoolaisseuran kanssa on päättymässä kuluvan kauden jälkeen. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että ilman uutta jatkosopimusta Arsenal joutuisi mahdollisesti luopumaan pelaajastaan ilmaiseksi kesällä 2018.

Halvan hinnan lisäksi Özil houkuttaa Barcelonaa, sillä hän olisi edustuskelpoinen Mestarien liigan jatkopeleissä, toisin kuin Coutinho, joka on pelannut kilpailussa jo Liverpoolin paidassa.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon