Ruotsin kanssa MM-kisapaikasta vääntävä Italia sekä La Ligassa kakkosena oleva Valencia saivat yhtä aikaa ikäviä uutisia. Mainiossa syysvireessä ollut Simone Zaza loukkasi torstaisissa harjoituksissa vasenta polveaan.

Valencia-kärki jätti välittömästi harjoitukset kesken ja maajoukkueen lääkärit tutkivat miehen polven. Zazan arveltiin pelaavan mahdollisesti Italian avauskokoonpanossa perjantai-iltana Tukholmassa, mutta nyt miehen esiintyminen pelissä on hyvin epävarmaa.

AS:n mukaan Zaza matkusti joka tapauksessa joukkueen mukana Tukholmaan.

Kauden 11 sarjaottelussa 9 maalia tehnyt Zaza loukkasi polveaan myös noin kuukausi sitten Valencian harjoituspelissä Eldenseä vastaan. Tuolloin vamma kuitenkin osoittautui lieväksi ja mies toipui pelikuntoon parissa päivässä.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!