Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane saa nauttia marraskuun maaottelutauon ajan tuikiharvinaisesta tilanteesta. ”Los Blancos” kohtaa seuraavassa ottelussaan paikallisvastustaja Atlético Madridin, ja Zizou saa valmistautua otteluun koko sarjatauon ajan yhdessä hyökkäyksen tähtikolmikkonsa Gareth Balen, Karim Benzeman ja Cristiano Ronaldon kanssa.

Realin pelaajat saivat alkuviikosta kaksi päivää vapaata, mutta palasivat harjoituskentälle keskiviikkona, ja BBC on treeneissä mukana. Benzema ei mahdu Ranskan valmentaja Didier Deschampsin suunnitelmiin, Bale on juuri toipunut loukkaantumisestaan ja Cristiano Ronaldo sopi Portugalin maajoukkueluotsi Fernando Santosin kanssa, ettei häntä valita marraskuun harjoitusmaaotteluihin.

BBC-kolmikko on viettänyt maalijuhlia jo Carlo Ancelottin ajoista lähtien, ja nyt Zidane toivoo Realin tehojen löytyvän ylimääräisen yhteisen harjoitteluajan myötä. Sekä Benzeman että Ronaldon maalitahti on ollut La Ligan alkukaudella poikkeuksellisen verkkainen, ja Balen loukkaantumiskierre on pitkittynyt.

– On todella kiinnostavaa, että saamme treeneihin tauon ajaksi BBC:n. Kun pelejä on kolmen päivän välein, voi tehdä vain palautumisharjoituksia, mutta nyt voimme harjotella osa-alueita, jotka ovat tärkeitä tulevina viikkoina ja kuukausina. Voimme harjoitella maalinedustilanteita, koska juuri siellä he kolme haluavat näyttää kyntensä, Zidane kommentoi AS:n mukaan.

Erikoista onkin, että BBC-kolmikko ei ole pelannut yhdessä sitten viime huhtikuussa pelatun El Clásicon. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että Zidane saattaa heittää tutun kolmikon kentälle ensi viikon lauantaina Wanda Metropolitanon historian ensimmäisessä derbyssä – hiottuaan kymmenen päivän trion yhteispeliä.

Muutenkin Realin terveystilanne alkaa olla erittäin hyvä, sillä näillä näkymin sivussa ottelusta on vain Mateo Kovacic.

Hyviä uutisia kuuluu Atléticon leiristä, sillä pitkäaikaisloukkaantuneet Koke ja Yannick Ferreira Carrasco harjoittelivat tiistaina normaalisti joukkueen mukana. Raitapaitojenkin harjoituksissa päästään valmistautumaan derbyyn huolella, sillä maajoukkuetehtävissä on tällä kertaa vain kuusi seuran pelaajaa, ja sairastupa tyhjenee kovaa vauhtia.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!