Italian hyökkääjälegenda mukaan Benzeman, Zidanen ja Linekerin sanasotaan – ”Miksi hän on tv:ssä?”

© Kuva: Getty Images

Julkinen sanasota saa yhä uusia ulottuvuuksia.

Ensin oli Karim Benzema ja Gary Lineker, sitten Zinédine Zidane ja nyt myös Christian Vieri. Kerrataan ensin lyhyesti.

Kaikki alkoi, kun Lineker kyseli Twitterissä, onko Benzema yliarvostettu. Benzema vastasi sanomalla, että Lineker levittää vihaa ja että Benzeman käy Linekeriä sääliksi. Zidane puolestaan kommentoi sanomalla, että hänen mielestään on noloa, kun jalkapallosta paljon tietävät ihmiset sanovat tuollaista. Lineker vastasi sanomalla, että kysymysten esittäminen on hänen nykyinen tehtävänsä tv-asiantuntijana.

Tästä voit lukea koko aiemman sapelien kalistelun.

Nyt kehään astui myös Vieri. Italialaislegenda otti asiaan kantaa beIN Sports USA:n lähetyksessä.

– En tiedä, miksi Lineker on televisiossa. Hän pärjäsi vain Englannissa. Hän teki kaikki maalinsa pienellä alueella, Vieri tylytti.

– Hän oli hyökkääjä. Kun joku toinen hyökkääjä ei tee maalia kahdessa pelissä, hänet pitää tuhota? Vieri jatkoi.

Vierin kommentit tavoittivat Linekerin, joka vastasi tapansa mukaan Twitterissä.

– Hän on tv:ssä kysymässä asioita jalkapallosta. Siihen yllättäen kuuluu kysymysten kysyminen jalkapalloilijoista, Lineker kirjoitti itseensä viitaten.

Lineker pelasi urallaan Leicesterissä, Evertonissa, Barcelonassa, Tottenhamissa ja Nagoya Grampusissa. Englannin maajoukkueessa mies viimeisteli 48 maalia 80 ottelussa. Hän on Englannin maajoukkuehistorian kolmanneksi paras maalintekijä.

Vieri puolestaan edusti urallaan lukuisia seuroja. Suurimmat maineteot hän teki Internazionalessa ja Atlético Madridissa. Italian maajoukkueessa hän iski 23 maalia 49 ottelussa, millä irtoaa kaikkien aikojen maalipörssin yhdeksäs sija.


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.