Jos on kaksi ottelua putkeen hävinneen Real Madridin kohdalla mainittu jo sana kriisi – kieli poskessa tai ei – eivät Realin ongelmat kuitenkaan ole läheskään yhtä vakavia kuin sen sunnuntaisen vastustajan Las Palmasin. Jo lähtökohtaisesti kuuden ottelun tappioputkessa olevan Las Palmasin tilanne Madridin vieraana Santiago Bernabéulla olisi hyvin haastava, mutta joukkueen keskittyminen tuntuu lisäksi olevan kaukana ihanteellisesta.

AS kirjoittaa, kuinka Las Palmasin torstaisissa harjoituksissa ajauduttiin suoranaiseen käsirysyyn. Nujakan osapuolina olivat seuran kaksi kesähankintaa, ranskalainen Loïc Rémy ja marokkolainen Oussama Tannane.

Rémyn ja Tannanen tunteet alkoivat lämmetä kesken harjoitusten. Miehet kuitenkin sättivät toisiaan ranskaksi, joten sivustaseuraajille ei käynyt selväksi, mistä kinassa oli kyse.

Kun harjoitusten päätteeksi Tannane suoritti venyttelyjään, Rémy kiskaisi voimalla pallon tätä päin. Tämä johti välittömästi fyysiseen yhteenottoon, joka päättyi vasta, kun joukkuetoverit erottivat riitapukarit toisistaan.

Joukkueen sisäisiä kurinpitotoimia voi seurata myös muiden Las Palmasin pelaajien pitkäksi venähtäneestä illanvietosta. Useat joukkueen jäsenet viipyivät pikkutunneille saakka tunnetussa madridilaisessa yökerhossa Halloween-bileissä, vaikka seuran säännöt sallivat yöelämän vieton vain klo 2:een saakka, jos seuraavana päivänä ei ole harjoituksia.

Kaaoksessa ei sinänsä ole mitään uutta, sillä jo viime kaudella kirjoitimme siitä, kuinka Las Palmasin pelaaja oli ajanut toistuvasti alkoholin vaikutuksen alaisena, toinen oli kaatuillut yökerhossa ja lyönyt päänsä ja kolmas tuittuillut silloiselle valmentajalle Quique Setiénille.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!