Monella on vielä tuoreessa muistissa, kuinka Gironan Pablo Maffeo ei päästänyt Lionel Messiä hetkeksikään vartioinnistaan. Suunnitelma onnistui siinä mielessä hyvin, että argentiinalainen ei tehnyt tai syöttänyt pelissä yhtään maalia. Toisaalta Barcelona voitti tuon ottelun 3-0.

Nyt joukkueen valmentajalta Pablo Machínilta kysyttiin, onko joukkueella sama suunnitelma alkuviikolla The Best -gaalassa maailman parhaaksi miespelaajaksi valitulle Cristiano Ronaldolle.

– He ovat kaksi erinomaista jalkapalloilijaa kahdessa huippujoukkueessa. Barcelona on kuitenkin riippuvaisempi Messistä kuin Madrid Cristianosta, Machín kertoi AS:n mukaan.

– Kun Messi ei tee maalia, hän syöttää tai rakentaa peliä. Suunnittelimme siis Messin mitätöinnin. Real Madridilla puolestaan on enemmän tapoja, jolla he luovat maaleja. Omistaudumme pysäyttämään heidän kaikki tavat.

Myös Machínilta kysyttiin ottelun Madrid vastaan Katalonia -asetelmasta, mutta hän vakuutti, ettei turvallisuusasioita tarvitse huolehtia.

– Gironan kannattajat ovat todella kunnioittavia ja innoissaan jalkapallosta.

– Ansaitsemme siis sen, että puhutaan vain jalkapallosta.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!