Sevilla myi heinäkuussa luottopuolustajansa Marianon Galatasarayn riveihin.

31-vuotiaan laitapuolustajan siirtoa pidettiin kummallisena, sillä Mariano oli ollut suuressa roolissa päättyneellä kaudella Sevillan paidassa. Mariano paljasti Goalin haastattelussa Sevillan halunneen myydä hänet, vaikkei pelaajalla ollut minkäänlaista halua vaihtaa maisemaa.

– Sevilla ei tarjonnut minulle jatkosopimusta ja hetkeä myöhemmin Galatasaray teki seuralle minusta tarjouksen. Sain kuulla, että Sevilla halusi alkaa neuvotella siirrosta. Minä olisin halunnut jäädä Sevillaan, mutta seura jätti asiat minulle selviksi aloitettuaan neuvottelut. Galatasarayn tarjous oli taloudellisesti todella hyvä ja minun pitää tässä iässä miettiä myös sitä.

Mariano on pelannut tällä sarjakaudella jokaisen Galatasarayn ottelun avauskokoonpanossa.