Copa del Rey jatkui keskiviikkona viidellä ottelulla, ja yllätyksiäkin saatiin. Pääsarjaseuroista Villarreal taipui kahta sarjatasoa alempana pelaavalle Ponferradinalle ja Athletic Bilbao ja Atlético Madrid jäivät omissa koitoksissaan tasapeliin.

Ponferradina on omassa Segunda B:n lohkossaan (lohkoja yhteensä neljä) toiseksi viimeisenä vasta sijalla 19, ja taistelee sarjapaikastaan. Copassa sen sijaan kulkee, sillä Ponferradina on voittanut kaikki cup-ottelunsa päästämättä maaliakaan.

MARCA

@marca
La Ponferradina no funciona en Liga, pero sí en #CopaDelRey: cuatro triunfos en cuatro partidos y ningún gol en contra trib.al/n7rcx8X

ShaunDocca

@ShaunDocca
Who the fuck are Ponferradina and how have they just beat Villarreal

95-vuotisen historiansa aikana kuusi kautta toisella sarjaportaalla Segundassa pelannut Ponferradina teki ainoan maalinsa vapaapotkusta. Maalin ampui verkkoon keskikenttäpelaaja Sergio Cidoncha.

Päivän ensimmäisessä ottelussa niin ikään Segunda B:ssä pelaava Formentera yllätti Athletic Bilbaon, jonka se pakotti 1-1 -tasapeliin. Formenteran maalin teki vielä viime vuonna PK-35:ssä Veikkausliigaa pelannut Fernando Liñan.

Pintansa piti La Ligan alkukauden yllättäjä Leganés, joka haki Segundan kärkipään taistossa mukana olevalta Real Valladolidilta 2-1 -vierasvoiton. Voittomaalin teki vaihdosta sinään tullut Claudio Beauvue vasta 88. peliminuutilla. Kelpo suoritus joka tapauksessa Valladolidilta tehdä yksikin maali Leganésia vastaan, sillä La Ligassa Leganés on antautunut alkukauden aikana vasta kolmesti.

La Liga-joukkueiden keskinäinen kohtaaminen Eibar-Celta Vigo päättyi Celtan 2-1 -vierasvoittoon. Celtalle maalit tekivät toppari Gustavo Cabral ja ruotsalainen John Guidetti. Eibarille osui Sergio Enrich.

Illan päätteeksi pettyä sai myös Atlético Madrid, joka jäi 1-1 tasapeliin Segunda B:ssä pelaavan Elchen vieraana. Kesällä 2015 talousvaikeuksien takia La Ligasta pudotettu Elche vajosi kolmannelle sarjaportaalle viime kauden päätteeksi, mutta venyi nyt melkoiseen urotekoon. Atléticon johtomaalin teki Thomas Partey, mutta Elche nousi toisella jaksolla tasoihin Lolo Plán rankkarimaalilla.

Eloy Licerán

@eloyliceran
GOL del Elche!! Marca Lolo Plá de penalti. 1-1 Min 51.

#ElcheAtleti #MuchoElche #CopaDelRey

Otteluparien toisat osat pelataan marraskuun lopussa tänään vieraissa pelanneiden La Liga -joukkueiden kotikentällä.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!