FC Barcelonan siirtomarkkinapolitiikka ei ole onnistunut järin hyvin viime aikoina.

Parhaiten tietysti tunnetaan tapaus Philippe Coutinho. Mutta on niitä ollut muitakin. Héctor Bellerín, Marco Verratti, Ángel Di María ja niin edelleen. Nyt on tulossa seuraava takaisku.

Puhutaan pelaajasta nimeltä Yerry Mina. Kyseessä on 23-vuotias toppari, joka on yhdistetty Barcaan jo noin 1,5 vuoden ajan.

Siirrosta on tiettävästi jo sovittu Barcelonan ja Palmeirasin välillä. Minan leirissä on nyt kuitenkin ruvettu epäröimään, sillä pelaajan edustajan mukaan katalaaniseura on ollut liian epämääräinen. Barcelonan ja Palmeirasin välillä tehdyn sopimuksen mukaan Barca voi tuoda Minan Kataloniaan joko tammikuussa tai ensi kesänä.

– He eivät voi epäröidä. Jos he haluavat Yerryn, täydellistä. Jos eivät halua, ei mitään ongelmaa, muutkin seurat ovat kiinnostuneita, Minan setä Jair sanoi Sportin mukaan.

Pep Seguran [Barcelonan jalkapallopuolen johtaja] on tehtävä päätös! Me olemme eläneet nyt 1,5 vuotta epävarmuudessa. Me aiomme selvittää tämän asian. Jos he eivät halua häntä, hän siirtyy toiseen seuraan.

Barcelonan ja Palmeirasin välillä on tiettävästi jo sovittu hinnasta. Uutisoimme aiemmin, että mikäli Mina siirtyy tammikuussa, Barca maksaa yhdeksän miljoonan euron korvauksen. Jos siirto toteutuu ensi kesänä, korvaus on kymmenen miljoonaa (lue lisää tästä).


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!