Vielä yhdessäkään kauden La Liga -ottelussa ennakkosuosikin asetelma ei ole ollut niin ylivoimaisen selkeä kuin tulevan lauantain Barcelona-Málaga -ottelussa. Barcelona johtaa sarjaa neljän pisteen erolla ennen Valenciaa, ja sarjan virallinen kriisijoukkue Málaga puolestaan on hännänhuippuna saatuaan vain yhden pisteen kahdeksasta ottelusta.

Ikään kuin tilanne ei olisi Málagan kannalta vielä tarpeeksi synkkä, niin nyt huolenaiheena on 31-vuotiaan ykkösvahti Roberton pelikunto. Kauden kaikki ottelut pelannut Roberto ei harjoitellut keskiviikkona jalkavamman vuoksi ja voi olla, ettei mies kykene lauantaina pelaamaan.

Mikäli Roberto ei toivu pelikuntoon, joutuu Málaga turvautumaan 24-vuotiaaseen Andrés Prietoon. Real Madridin juniorikoulun käyneelle Prietolle ottelu olisi koko uran ensimmäinen pääsarjatasolla, ja myös ensimmäinen Málagan riveissä.

Málaga hankki Prieton kesällä reservijoukkueensa pelaavaksi maalivahdiksi, mutta turkkilaisen Cenk Gönenin sairausloman takia Prieto on noussut edustuksen rinkiin. Gönenkin alkaa toipua pelikuntoon, joten Prieto voi saada elämänsä tilaisuuden esitellä osaamistaan kirkkaimmissa mahdollisissa parrasvaloissa Camp Noulla.

Lähde: AS

 


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!