© Kuva: Getty Images

Entinen Barcelona-pelaaja pidätettiin – syytetään kukkotappeluiden järjestämisestä

Fábio Rochemback on pidätetty Brasiliassa. Syynä on osallisuus kukkotappeluihin.

Poliisin kotietsintä toteutettiin Rio Grande do Sulin osavaltiossa sijaitsevalla maatilalla. Rochembackin lisäksi pidätettiin 56 muutakin henkilöä. Etsinnän yhteydessä takavarikoitiin 89 kukkoa ja käteistä 100 000 dollarin (84 000 euroa) edestä. Kukkotappelu on laitonta Brasiliassa.

35-vuotias Rochemback pelasi Barcelonassa vuosina 2001-03. Barcasta mies lainattiin Sporting Lissaboniin ja myytiin myöhemmin Middlesbrough’hun. Borosta keskikenttäpelaaja palasi vielä Sportingiin, kunnes siirtyi uransa viimeisiksi vuosiksi takaisin Brasiliaan.

Barcelonassa Rochemback sai vyölleen 67 ottelua. Tehoja hän iski kolmen maalin ja kahden maalisyötön edestä.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää