Brasilian maajoukkuepelaajan agentti: ”Barcelona seuraa tarkasti”

© Kuva: Getty Images

Siirtoikkuna meni vasta hiljattain kiinni, mutta nyt puhutaan jo uusista kaupoista.

Uutisoimme eilen Leon Goretzkasta, joka on tiettävästi tekemässä valintansa Barcelonan ja Bayern Münchenin välillä. Tuorein spekulaatio koskee puolestaan Lucas Limaa. 27-vuotias kymppipaikan pelaaja on pelannut koko uransa kotimaassaan Brasiliassa. Helmikuusta 2014 lähtien Lima on edustanut Santosia, josta myös Neymar ponnisti huipulle.

– Inter, Roma ja Barcelona seuraavat tarkasti, mutta myös Manchester United haluaa hänet, Liman agentti Riccardo Badia sanoi turkkilaiselle Skorialle niin ikään turkkilaisen Habertürkin mukaan.

– Serie A sopisi pelaajalle hyvin, mutta katsotaan nyt. Hänen sopimuksensa umpeutuu 31. joulukuuta, ja moni seura on kiinnostunut.

Sopimuksen päättyminen tarkoittaa siis sitä, että Lima voi siirtyä tammikuun siirtoikkunan aikana uuteen seuraan ilmaiseksi.

Lima on pelannut tällä kaudella 16 ottelua Brasilian Serie A:ssa ja kahdeksan Copa Libertadoresissa. Brasilian pääsarjassa Lima on merkkauttanut enemmän luotuja maalipaikkoja (3,3 peliä kohden) kuin kukaan muu.

Brasilian maajoukkueessa Lima on pelannut 13 ottelua, joskaan viime marraskuun jälkeen mies ei ole pelaavaan kokoonpanoon mahtunut.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.