Crystal Palacen alkukausi 2017-2018: Neljä ottelua, neljä tappiota, ja maaliero 0-7. La Ligan viime kauden cup-finalisti Alavésin alkukausi 2017-2018: Neljä ottelua, neljä tappiota, ja maaliero 0-7.

Tuoreimman tappionsa Alavés koki sunnuntaina kotikentällään Villarrealia vastaan maalein 0-3.

Valioliigan peränpitäjä reagoi surkeaan starttiin tutulla kaavalla, ja antoi kesällä palkkaamalleen valmentajalle Frank de Boerille kenkää jo neljän pelin jälkeen, ja palkkasi tilalle Roy Hodgsonin. Espanjalaismedian mukaan Alavés on hyvin lähellä tehdä saman ratkaisun.

EcoDiarion mukaan Alavés antaisi jo nyt luultavasti monoa valmentajalleen Luis Zubeldíalle, ellei La Ligassa pelattaisi alkavalla viikolla viikkokierrosta. Alavésin seuraava ottelu on jo keskiviikkoa Deportivo La Coruñaa vastaan.

36-vuotias Zubeldía on yksi Euroopan huippusarjojen nuorimmista valmentajista. Hän lopetti pelaajauransa jo 23-vuotiaana polvivamman takia, ja debytoi kotimaansa Argentiinan pääsarjassa valmentajana 27 vuoden ikäisenä – sarjan historian nuorimpana luotsina. Ennen Espanjaan muuttamista tänä kesänä Zubeldía on valmentanut myös Ecuadorissa ja Meksikossa.

Yhtenä mahdollisena Zubeldían korvaajana pidetään Aitor Karankaa, joka sai kesken viime kauden kenkää Middlesbrough’sta. Karanka toimi vuosina 2010-2013 José Mourinhon kakkosmiehenä Real Madridissa. Brittimedia tarjoaa Karankaa tosin myös Birminghamiin eilen erotetun Harry Redknappin tilalle.