Real Madridin nuoret nuijivat APOELin peräti 10–0 Uefa Youth Leaguen ottelussa. Edustusjoukkue ei kyennyt takomaan vastaavia lukemia Mestarien liigan lohkovaiheen avauksessa myöhemmin illalla, mutta Nikosiasta saapuneet vieraat kaatuivat Santiago Bernabéulla maalein 3–0.

Real Madrid meni lopulta menojaan nihkeähkön avausjakson jälkeen. Maalintekijät H-lohkon kamppailussa olivat Cristiano Ronaldo (2) ja Sergio Ramos.

Real Madrid on nyt onnistunut maalinteossa 72 peräkkäisessä virallisessa ottelussa. Brasilialaisen Santosin nimissä oleva kaikkien aikojen ennätys on enää yhden pelin päässä.

12 - Cristiano Ronaldo is now the player with the most penalty goals scored in #UCL history (Lionel Messi, 11). Punisher.

Ronaldo sai tililleen 136. kamppailunsa Mestarien liigassa ja nousi yksin kenttäpelaajien kaikkien aikojen ottelutilaston kärkeen. Seuraikoni Raúl González pelasi uransa aikana yhteensä 135 ottelua.

Alkukauden liigapeleistä pelikiellon takia sivussa ollut Ronaldo palasi tositoimiin intoa puhkuen. Ei ollut suuri ihme, että juuri hän aloitti maalinteon 13. minuutilla.

Portugalilainen pääsi siirtämään pallon verkkoon nopean vastahyökkäyksen päätteeksi. Kuviossa olivat mukana myös Isco ja ratkaisevan syötön tarjoillut Gareth Bale.

Kotijoukkueen Mateo Kovačić joutui jättämään kentän jo 25. minuutilla loukkaantumisen takia. Tilalle oli kuitenkin heittää vaihtopenkiltä Toni Kroos.

Heti toisen puoliajan alussa Dani Carvajal lähetti pallon rangaistusalueelle ja Ronaldo tykitti sen maalikehikkoon. Maalitykki oli selvästi sitä mieltä, että pallo kävi maalissa, mutta peli sai jatkua.

Ronaldo sai kuitenkin nimensä maalitilastoon 51. minuutilla, kun hän onnistui rangaistuspotkussaan. Pallo vietiin pilkulle Roberto Lagon käsivirheen seurauksena.

Kymmenen minuuttia myöhemmin oli Ramosin vuoro. Kapteeni päätti lähteä mukaan hyökkäykseen, jonka hän lopulta päätti saksipotkulla lähietäisyydeltä. Esityöstä vastasi jatkosopimuksen keskiviikkona solminut Marcelo.

Kolmatta peräkkäistä Mestarien liigan titteliä jahtaavien madridilaisten urakka vaikeutuu huomattavasti seuraavalla ottelukierroksella kuun lopussa, sillä vastaan asettuu Dortmund vieraskentällä.