Barcelonan urheilutoimenjohtaja Robert Fernández kritisoi mediaa seuran viime aikoina saamasta julkisuudesta. Katalonialaisseuran johdossa on kuohunut jo reilun kuukauden ajan siirtoikkunan tapahtumista lähtien.

Eilisessä derbyssä Espanyolia vastaan kotiyleisö vaati puheenjohtaja Josep Maria Bartomeun eroa. Fernándezin mukaan läheskään kaikki huhut eivät pidä paikkaansa.

– Meillä on ollut vaikea kuukausi. Ihmiset joiden pitäisi selittää asioita, eivät ole tehneet sitä parhaalla tavalla. Tähän lukeutuu minun lisäksi muita joukkueenjohdosta, mutta myös media. On asioita, jotka eivät ole totta. Uutisia on vuotanut, jotka eivät ole aitoja. Nämä voivat tehdä vauriota ja luoda epämiellyttäviä tilanteita, Fernández kommentoi Sportille.

Barcelona on aloittanut La Liga -kautensa mainiosti kolmella voitolla. Joukkue on La Ligan kärkipaikalla.