[text-ad]Vedonlyönti on uusi osio LaLiiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]
Leganés-Getafe
Perjantaina 8.9 klo 22.00
La Liga

Espanjan La Liga palaa maaottelutauolta jo perjantaina, kun illan ainoassa ottelussa yhteen ottavat yllättävä sarjakolmonen Leganés sekä vielä ilman voittoa taivaltava Getafe.

Leganés on aloittanut kautensa mukavilla voitoilla Espanyolia sekä Alavésia vastaan. Joukkueen puolustuspeli on ollut timanttia ja oma maali onkin toistaiseksi pysynyt koskemattomana. Joukkue on jostain kaivanut tarvittavat osumat voittoon, mutta mistään ilotulituksesta maalien osalta ei voitane puhua. Molemmat voitot ovat tulleet lukemin 1-0. Viime kausilta tuttu tavaramerkki – tiivis puolustuspeli – näyttäisi jatkuvan tänäkin vuonna.

Karsintojen kautta täksi kaudeksi La Ligaan noussut Getafe on vaikean paikan edessä heti kauden alussa. Putoamaan tuomittu joukkue ei ole pystynyt vielä voittoihin, vaan alla on tasapeli ja tappio. Joukkueen maalisarake näyttää myös nollaa kahden kierroksen jälkeen. Joukkuetta ei ole oikein pystytty vahvistamaan La Ligan tasolle, ja Getafen laatu sekä syvyys pelaajiston kohdalla on auttamatta sarjan huonoimpia. Tiiviillä puolustuspelillä joukkue pystynee napsimaan pisteen sieltä ja toisen täältä, mutta etenkin vieraskentällä on vaikeaa.

Poissaolot

Leganésilta sivussa ovat varmuudella Claudio Beauvue, Dimitrios Siovas sekä Jon Ander Serantes. Getafelta sivussa ovat Jefferson Montero ja Dani Pacheco. Etenkin Pachecon poissaolo tuntuu.

Arvio

Vaikka Leganés on myös arvioissa ennustettu sarjataulukon tyvipäähän, on se paremman pelaajamateriaalin ja hyvin alkaneen kautensa suhteen selvähkö ennakkosuosikki. Toki kolmen ottelun voittoputkella kauden aloitaminen on epätodennäköistä, mutta tässä vaiheessa mahdollista. Hissijoukkueeksi tuomittu Getafe yrittää puolustaa viimeiseen asti, mutta Leganés saanee ottelussa riittävän monta laadukasta maalipaikkaa, joista ratkaista ottelu.

Leganés voittaa
Kerroin 2.05

Getafe maalimäärä alle 0.5
Kerroin 2.15

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]