[text-ad]Vedonlyönti on uusi osio LaLiiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]
FC Barcelona-Espanyol
Lauantaina klo 21.45
La Liga

FC Barcelonan kaudesta ennustettiin katastrofaalista. Joukkue ei pystynyt hankkimaan haluamiaan pelaajia joukkueeseen, Neymar lähti ja kauden alla joukkue otti Supercopassa takkiin Real Madridilta. Kun kausi alkoi, joukkue kasasi rivinsä Lionel Messin johdolla, ja alla onkin rutiininomaiset voitot Real Betisistä sekä Alavésista. Molemmat joukkueet kaatuivat lukemin 2-0.

Vastaiskujoukkueeksi profiloitunut Espanyol on aloittanut oman kautensa takellellen. Avausvoitto antaa vielä odotuttaa itseään. Joukkue hävisi Leganésille 0-1 ja tasasi pisteet Sevillan vieraana lukemin 1-1. Eurokentät mielessään kauteen lähtenyt joukkue joutunee tarkistamaan tavoitettaan jossain vaiheessa kautta.

Poissaolot

Barcelonalta sivussa on ainakin Rafinha. Ivan Rakiticin tilanne kannattaa tarkistaa juuri ennen ottelua. Tämän hetken tietojen mukaan keskikenttäpelaaja ei ole pelikunnossa. Espanyolilla kokoonpanohuolia on enemmänkin, sillä sivussa ovat Diego López, Víctor Sánchez, Álvaro Vázquez sekä Óscar Duarte. Poissaoloista pahasti miinusta vierasjoukkueelle.

Arvio

Barcelona jatkaa hyvin alkanutta kauttaan selkeällä kotivoitolla raajarikkoista Espanyolia vastaan. Kotijoukkue ei ole vielä viime kausien vireessä, mutta pystynee ottamaan ottelusta voiton jopa kahden maalin marginaalilla. Kotijoukkue on vienyt edelliset viisi keskinäistä ottelua, ja jokainen on päättynyt Barcelonan voittoon kahden tai useamman maalin erolla.

Barcelona -2 ( Barcelona voittaa yli kahdella maalilla)
Kerroin 2.20

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]