Espanjan pääsarjan La Ligan presidentti Javier Tebas on raivoissaan siitä, että Euroopan jalkapalloliitto UEFA ei ole puuttumassa Paris Saint-Germainin ja Manchester Cityn rahankäyttöön.

Tebasin mukaan ongelmana on se, että seurojen rahat tulevat käytännössä jalkapallomaailman ulkopuolelta, jonka seurauksena Financial fair playn tulisi puuttua asiaan.

– Tässä on kyse siitä, että jalkapalloseura saa kilpailullista etua rahoilla, jotka eivät tule seuroilta itseltään. Tämä koskee PSG:tä ja Manchester Cityä nyt, ja aikaisemmin Chelseaa, Tebas kertoi SoccerExille.

– Se että PSG saa enemmän sponsorituloja kuin Manchester United on täysin mahdotonta. Kyseessä on taloudellista dopingia. Jos United olisi ostanut Neymarin Barcelonasta, me emme valittaisi, koska silloin sääntöjä ei olisi rikottu.

– Nämä seurat nauravat systeemille. He ovat jääneet kiinni uima-altaaseen virtsaamisesta. Neymar teki sen vieläpä ponnahduslaudalta. Emme voi hyväksyä tätä.

Osan mielestä La Ligan puuttuminen asiaan johtuu siitä, että Tebas yrittää tehdä kaikkensa, että Real Madridin ja Barcelonan dominointi eurooppalaisessa jalkapallossa jatkuisi.

– Tukea Barcelonalle ja Real Madridille? Kuulostaa argumentilta, jonka pienet lapseni voisi sanoa.