Barcelonalaisseura Espanyol vahvisti siirtotakarajalla rivejään seuran omalla kasvatilla, 31-vuotiaalla Sergio Sánchezilla, joka saapuu seuraan lainasopimuksella Rubin Kazanista. Laitapuolustaja uhkuu pelihaluja palatessaan seuraan, jonka riveissä hän debytoi La Ligassa keväällä 2005.

Sánchez pelasi 11 kauden aikana kaikkiaan 166 sarjapeliä Espanyolissa, Racing Santanderissa, Sevillassa ja Málagassa. Kaksi viimeistä kautta hän pelasi ulkomailla Panathinaikosissa ja Kazanissa, ja nyt edessä on paluu kotiin.

– Halusin palata tuttuun seuraan, ja palaan tänne täynnä debyyttiään odottavan pikkupojan intoa, Sánchez totesi ensimmäisessä lehdistötilaisuudessaan Sportin mukaan.

– Oli selvää, että halusin palata La Ligaan, ja ykkösvaihtoehtoni oli Espanyol. Olen ylpeä siitä, että saan kantaa näitä värejä.

– Haluan antaa seuran puolesta kaikkeni eikä olisi hassumpaa, jos voisin päättää urani Espanyolissa. Tämä seura teki minusta pelaajan, ja on unelmien täyttymys palata tänne.

– Poissaoloni aikana Espanyol on muuttunut hyvään suuntaan. Sillä on kunnianhimoiset urheilulliset tavoitteet ja perusta on kunnossa. Nyt pitää vain jatkaa askel kerrallaan, Sánchez toteaa.