Liverpool kiistää Barcelonan väitteet siitä, että se olisi asettanut brasilialaispelaaja Philippe Coutinholle 200 miljoonan euron hintalapun tänä kesänä. Asiasta kertoo Sky Sports verkkosivuillaan.

Sky Sportsin tietojen mukaan Liverpoolin kanta oli koko siirtoikkunan ajan se, ettei 25-vuotias Coutinho ole myynnissä. Katalonialaisseuran sanotaan olleen tietoinen siitä.

Manageri Jürgen Klopp pitää Coutinhoa korvaamattomana. Barcelona-pomo Albert Soler kuitenkin väitti lauantaina, että Liverpool olisi ollut valmis myymään tämän jättisummalla.

Korvaajaa Neymarille etsinyt Barcelona teki Liverpoolille kolme tarjousta Coutinhosta. Niistä viimeinen oli noin 130 miljoonan euron arvoinen.

– Perjantaina, viikkojen tarjouksen ja keskustelujen jälkeen, Liverpool asetti hinnan haluamallemme pelaajalle – 200 miljoonaa euroa, ja me päätimme olla tekemättä sitä, Soler totesi lehdistön edessä.

Tammikuussa viisivuotisen sopimuksen allekirjoittanut Coutinho ei ole esiintynyt vielä tällä kaudella Liverpoolin paidassa, mutta hän teki maalin tämän viikon MM-karsintaottelussa Ecuadoria vastaan.