La Ligaan täksi kaudeksi palannut Levante tiedotti keskiviikkona tehneensä kaksivuotisen sopimuksen australialaismaalivahti Mitchell Langerakin kanssa. Levante maksaa 29-vuotiaan Langerakin pelaajaoikeuksista Transfermarktin mukaan 800 000 euroa.

Langerak vietti kaksi edellistä kautta Saksassa VfB Stuttgartin riveissä. Viime kausi vierähti kakkosbundesliigassa, josta Stuttgart palasi takaisin pääsarjaan vain yhden vuoden poissaolon jälkeen.

Langerak oli Stuttgartin ehdoton ykkösvahti ja nousun takuumies, mutta täksi kaudeksi Stuttgart hankki Saksan maajoukkueestakin tutun Ron-Robert Zielerin, joten pidetty Langerak putosi maalivahtihierarkiassa pykälän alaspäin.

Parhaiten Langerak muistettaneen kuitenkin Borussia Dortmundista, jossa hän vietti vuodet 2010-2015. Aussitorjuja oli vuodesta toiseen kokeneen Roman Weidenfellerin kakkosvahti, joka esitti kuitenkin mainioita otteita aina tilaisuuden saatuaan.

Erityisen rakas seura Langerakille Dortmund-vuosina oli mahtiseura Bayern München. Langerak debytoi Bundesliigassa Bayernia vastaan, pelasi Saksan cup-finaalissa keväällä 2012 Bayernia vastaan ja kesällä 2013 Saksan Supercupissa Bayernia vastaan. Kaikki ottelut päättyivät Borussia Dortmundin voittoon.

Yhden Supercupin voiton ja kahden cup-tittelin lisäksi Langerak juhli Dortmundin kanssa kahta Bundesliigan mestaruutta. Vastuuta tuli viiden kauden aikana yhteensä kuitenkin vain 35 ottelussa, joista 19 oli sarjapelejä. Siksi Langerak lähti hakemaan vastuuta ensin Stuttgartista ja nyt Levantesta.

Australian maajoukkueessa Langerak on pelannut kahdeksan ottelua. Hän kuului Socceroosin pelaajaryhmään myös vuoden 2014 MM-kisoissa sekä vuoden 2015 Aasian mestaruusturnauksessa, joka päättyi Australian voitonjuhliin.