[text-ad]Vedonlyönti on uusi osio LaLiiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun meidän pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]
Real Madrid – Valencia
Sunnuntaina 27.8 klo 23.15
La Liga

Ylivoimainen mestarisuosikki Real Madrid saa kotikentällään vastaansa viime kauden suurimpiin pettymyksiin kuuluneen Valencian. Avauskierroksella rutiinimaisen 3-0-vierasvoiton Deportivosta ottanut Real on pelaajamateriaaliltaan lähes ylivertaisessa asemassa tämän kauden La Ligassa. On vaikea nähdä kenenkään pystyvän haastamaan madridilaisia tosissaan mestaruudesta.

Valencian viime kausi oli todellinen pannukakku. Joukkue oli jossain vaiheessa jopa lähellä joutua tosissaan putoamistaisteluun, mutta tuttu pelastaja Voro González tuli jälleen penkin päähän ja nosti joukkueen lopulta kuiville ja sijalle 13. Nyt joukkuetta valmentaa Marcelino, ja joukkueen rakennus on vasta vaiheessa. Valencia tulee parantamaan peliään mutta suurtekoja on vielä liian aikaista odottaa, europaikoille pääsykin tehnee jo tiukkaa. Avauskierroksella toki tuli mukava 1-0-avausvoitto Las Palmasista.

Poissaolot

Real Madridin kokoonpanosta puuttuu edelleen pelikieltoaan kärsivä Cristiano Ronaldo. Tämän vuoden joukkuetta katsoessa voisi sanoa että taso ei hirveästi putoa, vaikka Ronaldo onkin poissa. Valencian laitapuolustaja João Cancelo siirtyi viikolla Interiin. Kolme kautta Valenciaa edustaneen Cancelon poissaolo voidaan laske isoksi miinukseksi. Muuten Valencialla ei kokoonpanohuolia ole.

Arvio

Real Madrid on tällä kaudella lähestulkoon joka ottelussa ennakkosuosikki. Joukkueelta odotetaan huimia maalimääriä ottelusta toiseen. Valencialla rakennusprosessi on vielä täysin kesken ja sen vuoksi odotukset ovat maltillisia. Real Madrid haluaa antaa kotiyleisölleen varmasti säväyttävän esityksen illan matsiin. Isomaalinen kotivoitto lapulle!

Real Madrid -2 (Real voittaa yli kahdella maalilla)
Kerroin 2.08
[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]